SVE JE GOTOVO: Novi trener Chelsea dobio petogodišnji ugovor!

FOTO:

Talijan Enzo Maresca, koji je Leicester City vratio u prvu ligu, novi je trener Chelsea, pišu u petak britanski mediji, predvođeni Sky Sportsom.

Prema pisanju Daily Telegrapha 44-godišnji Marseca je imenovan novim glavnim trenerom u četvrtak kasno navečer i to na pet godina s opcijom produljenja na još jednu godinu. Sky je objavio vijest iz pera svog urednika Kaveha Solhekola u 23.58.

Razumije se, piše Sky, da rad na njegovom ugovoru dovršavaju odvjetnici i da bi objava mogla biti objavljena prije vikenda. Duljina ugovora odražava činjenicu da su svi usredotočeni na vraćanje dugoročnog uspjeha Chelseaju i prekida bilo kakva buduća nagađanja o obnovi.

Chelseajevi ‘susportski’ direktori Paul Winstanley i Laurence Stewart otputovali su u Marbellu na razgovore licem u lice s Marescom nakon što je Leicester dao dopuštenje za početak razgovora.

Pretpostavlja se da je Talijanova otkupna klauzula na stadionu King Power iznosila između 8 i 10 milijuna funti (9,4 I 11,75 milijuna eura), prenosi Germanijak.hr.

Komentari

komentara

« Povratak