SVE JE GOTOVO: Real Madrid nakon Mbappea dogovorio još jedno veliko pojačanje!

FOTO:

Hoće li Real Madrid sljedeće sezone biti jači nego ove? Čini se da hoće! Ranije ovaj mjesec ekskluzivno je objavljeno kako će novi igrač ‘Kraljeva’ postati Kylian Mbappe koji dolazi iz PSG, i to u potpunosti besplatni.

No, neće Florentino Perez stati na njemu. Ugledni Bayernovi insajderi, Florian Plettenberg i Kerry Hau, javljaju kako je Real Madrid sve dogovorio s 23-godišnjim Alphonsom Daviesom!

Otkrivaju i koji je plan Reala i Daviesa da se transfer realizira: “Daviesu ugovor s Bayernom završava u ljeto iduće godine. On ga ne želi produljiti iako mu Bayern to nudi. Razlog je što nakon pet i pol godina u Bayernu, s kojim je osvojio sve, želi zaigrati za najveći klub, koji ga već neko vrijeme želi.

Real je rekao Daviesu da transfer izbori tako da Bayernu decidirano kaže kako neće produljiti ugovor i da već ovog ljeta želi u Real. Igrač je već sve dogovorio s Realom, ali treba na kraju sezone ultimatumom Bayernu osigurati transfer.”

Davies je sjajan i mlad igrač s pozicije na kojoj su vrhunski nogometaši uvijek na posebnoj cijeni. Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na 70 milijuna eura, ali Real će Bayernu ponuditi daleko manje: “Voljni su dati od 40 do maksimalno 50 milijuna eura.” piše spomenuti dvojac.

Očiti su razlozi za ovakav nastup Reala i Daviesa u pregovorima: poznato je da igrač ne želi više igrati za Bayern i da ga zanima samo Real, kao i da mu u ljeto 2025. završava ugovor i tada Bayern može napustiti bez odštete.

Komentari

komentara

« Povratak