SVE JE GOTOVO: Rijeka prodala Labrovića za tri milijuna eura!

FOTO:

“Svi su uvijek na prodaju…”, rečenica koju smo često znali čuti od prvog čovjek Rijeke, Damira Miškovića. Sada je stigla samo i potvrda.

Naime, vodeći hrvatski mediji pišu kako je Rijeka prihvatila ponudu od tri milijuna eura za glavnog vratara Nediljka Labrovića! Ponuda je stigla iz Njemačke od tamošnjeg uglednog prvoligaša Augsburga koji više od deset godina uredno igra prvu Bundesligu.

Već dugo se priča o njegovom odlasku iz Rijeke, prošlo ljeto bio je blizu potpisa za jednog engleskog drugoligaša, no to se na kraju nije realiziralo. Međutim, čini se da je to ispalo bolje za njega jer je odigrao odličnu sezonu i podignuo svoju vrijednost na tržištu.

Labrovića Transfermarkt procjenjuje na 3.5 milijuna eura, a ugovor s Rijekom završava mu na ljeto sljedeće godine. Špekuliralo se da bi Rijeka za svog kapetana mogla dobiti između 2.5 i 3 milijuna eura, a Indexu je od izvora bliskih klubu potvrđeno da je posao s Augsburgom završen te da će se Labrović pridružiti Kristijanu Jakiću i Dionu Dreni Belji. Prema dostupnim informacijama, Rijeka će za svog čuvara mreže dobiti 3 milijuna eura.

Ako je podatak o odšteti točan, Labrović će postati četvrti najviše plaćeni vratar koji je transferiran iz SuperSport HNL-a. Na vrhu popisa je Dominik Livaković, koji je za 6.65 milijuna eura prošlo ljeto napustio Dinamo i otišao u Fenerbahče. Na drugom mjestu je Ivo Grbić, za kojeg je Atletico Madrid 2020. godine platio 3.5 milijuna eura, a na trećem Lovre Kalinić, koji je 2016. godine za 3.1 milijun eura napustio Hajduk i otišao u belgijski Gent.

Komentari

komentara

« Povratak