SVE JE GOTOVO: Tottenham objavo veliku vijest u vezi Perišića!

FOTO:

Jedan od najboljih hrvatskih nogometaša, Ivan Perišić, bio je na korak do odlaska iz Tottenhama prošlog ljeta, ali sve se promijenilo jer je praktički savršeno odradio pripreme. Novi trener, Ange Postecoglou, čak je bio i oduševljen s onim što je vidio uoči nove sezone.

Međutim, 20. rujna dogodila se teška ozljeda koljena zbog koje je Perišić izgubio sezonu, a i pod upitnikom mu je odlazak na Europsko prvenstvo u Njemačku. Pod ugovorom je s Tottenhamom do kraja sezone. Postecoglou je bio jasan na pitanje o Perišićevoj situaciji i mogućnosti da ponovno zaigra za Spurse.

“Ne. Moram biti pošten prema njemu i priznati da naporno radi. Očito je da želi biti u formi za reprezentativne obveze. Njegovo odsustvo za nas je težak udarac. Očekivao sam od njega veliki doprinos u ovoj sezoni i vidjeli smo u prvim utakmicama koliko može utjecati na igru. Ali da. Neće više igrati za nas”, rekao je Tottenhamov trener.

Navijači Hajduka nadaju se da će Perišić ispuniti obećanje s dočeka Hrvatske i svečanih bina na splitskoj Rivi koje ponavlja već godinama. Ono o povratku u voljeni i matični Hajduk, koji je napustio kao tinejdžer, bez odigranog meča za seniorsku momčad.

Komentari

komentara

« Povratak