SVE JE OBJASNIO: Nikoličius otkrio zašto odlazi iz Hajduka…

FOTO:

Sportski direktor Hajduka Mindaugas Nikoličius (40) podnio je ostavku te će na kraju sezone napustiti splitski klub. Nikoličiusov odlazak je treća velika promjena u Hajduku nakon što je Nadzorni odbor smijenio Lukšu Jakobušića i nakon što je trener Mislav Karoglan dobio otkaz.

Nikoličius je dao izjavu za službenu stranicu Hajduka: “Odluku o ostavci na kraju aktualne sezone donio sam jer sam uvjeren kako je to jedino profesionalno, ispravno i moralno u ovom trenutku budući da snosim odgovornost za sportski segment kluba, odnosno rezultatski neuspjeh u ovoj sezoni.

U dogovoru s Upravom Kluba mjesto sportskog direktora ću napustiti nakon završetka sezone jer mislim da ovu sezonu trebam iznijeti do kraja zajedno s igračima i ostatkom stručnog stožera.

Još je važnije na pozitivan način okončati procese koje sam započeo s bivšim predsjednikom Lukšom Jakobušićem, a prije svega se radi o procesima koji se tiču prijelaznog roka te izlaznih transfera koji mogu bitno utjecati na kratkoročnu budućnost kluba.

Izuzetno držim do moralnih i profesionalnih vrijednosti, moja zadaća je te procese okončati u najboljem interesu za Hajduk, dat ću cijeloga sebe da tako i bude istom snagom i željom kao što sam radio cijeli svoj mandat.”

Za analizu utakmice Milan – Roma kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak