SVE JE ODRADIO U SVOM STILU: Željko Sopić za poznati medij otkrio da će voditi Rijeku i sljedeće sezone!

FOTO:

Željko Sopić bio je jako blizu da kao trener Rijeke ponovi rezultat kluba iz 2017. godine kada su osvojili dvostruku krunu. No, dogodio se neočekivani pad u finišu sezone pa su ostali bez svega.

Zbog toga se uvelike pričalo kako se Sopiću uvelike drma stolica na Rujevici, ali sada je u razgovoru za 24sata otklonio sve medijske napise iako je predsjednik Mišković jučer tijekom treninga reprezentacije zakuhao stvar sarkastičnim komentarom kako nema trenera.

“Nisam čuo niti pročitao izjavu predsjednika Damira Miškovića, ali ja znam tko će biti trener Rijeke sljedeće sezone”, rekao je Željko Sopić. A na pitanje ekipe iz 24sata, o kome se radi, Sopić je bio vrlo jasan:

“Onaj tko je bio i prošle godine, tko bi drugi trebao biti? Imao sam dva sastanka s Damirom Miškovićem i Darkom Raić-Sudarom, razgovarali smo o pripremama, igračkom kadru za novu sezonu, o svemu, ali nikad se nismo dotakli promjene trenere. Ali možda neki znaju više…”

U Rijeci nema drame, nema ni potresa, prema ovome Rijeka, Mišković i Sopić nastavljaju suradnju i u novoj sezoni. Ništa čudno, Rijeka je ove sezone napravila veliki iskorak, bila druga u prvenstvu, finalist Kupa, ali i “vatrenima” dala tri reprezentativca za veliko natjecanje.

Možda i četiri ako Toni Fruk dobije priliku s pretpoziva…

Komentari

komentara

« Povratak