SVE JE OTIŠLO NIZBRDO: Bivša velika nada svjetskog nogometa i zvijezda Reala proglasila bankrot!

FOTO:

Nije rijetkost da poznata sportska osoba upadne u velike dugove pa na kraju proglasi osobni bankrot. To se dogodilo bivšem nizozemskom igraču Roystonu Drentheu, nekada velika nada svjetskog nogometa pet godina je bio član madridskog Reala.

Karijera mu je krenula sjajno kada je iz Feyenoorda kao mladić preselio u Real za 14 milijuna eura. Bio je to jedan od zvučnijih transfera 2007. godine no Drenthe se nije snašao na Bernabeu i nikada nije pokazao svoj puni potencijal.

Nakon završetka ugovora s Realom seljakao se po mnogima klubovima među kojima su bili Hercules, Everton, Alania, Reading, Sparta iz Rotterdama i drugi. Mediji pišu da su ga pokopale iznimno loše poslovne odluke, prvo je krenuo ulagati u trgovinu odjećom ali je to neslavno propalo.

Nakon toga se prebacio u glazbene vode i pokušao zaraditi novac kao reper, međutim i to je neslavno završilo. Na nizozemskom sudu je proglasio financijski krah i zasada nije poznato kako će izvući iz ove neugodne situacije.

Nogometna karijera mu je trajala 15 godina, no bivši lijevonogi ofenzivac je pokazao kako nije sve u novcu, treba se služiti i glavom.

Komentari

komentara

« Povratak