SVE JE REKAO: Niko Kovač prokomentirao vijest da preuzima Liverpool!

FOTO:

Prije nekoliko dana lansirana je velika vijest kako će hrvatski trener Niko Kovač preuzeti Liverpool. No, bivši hrvatski izbornik sve je odbacio:

“Nema tu nikakve istine oko mog preuzimanja Liverpoola”, rekao je za Sport & Talk na Servus TV-u. Fabrizio Romano dodaje kako je Portugalac Ruben Amorim iz Sporting Lisabona i dalje prvi kandidat za preuzimanje Redsa nakon odlaska Jurgena Kloppa ovoga ljeta.

Niko Kovač je bivši izbornik hrvatske reprezentacije, Eintrachta, Bayerna, Monaca i donedavno Wolfsburga, gdje je dobio otkaz. Klopp je Liverpool preuzeo krajem 2015. godine kao klub koji je u prethodnih osam sezona samo tri puta završio među četiri najbolje engleske ekipe.

Od tada do danas osvojio je sve. Nakon što je 2018. izgubio finale Lige prvaka, iduće je godine postao prvak Europe, a 2020. klubu je donio prvi naslov prvaka nakon 30 godina.

S Liverpoolom je osvojio po jedan trofej u svim natjecanjima u kojima je sudjelovao osim Europa lige, a to su, uz Ligu prvaka i Premier ligu, još Svjetsko klupsko prvenstvo, UEFA Superkup, Fa kup, Liga kup i Community Shield.

Komentari

komentara

« Povratak