SVE JE REKAO: Poznati Srbin objasnio zašto je Hrvatska reprezentacija moćna..

FOTO:

Nogometaši Srbije večeras u posljednjem kolu Lige nacija na domaćem terenu dočekuju Rusiju. Srbi više nemaju šanse za pomak s posljednjeg mjesta na ljestvici, a Rusija mora pobijediti ako želi promociju u elitnu skupinu. (index.hr)

Za ruski Sport-Express utakmicu je najavio umirovljeni napadač Danko Lazović koji je četiri godine nogometne karijere proveo u Rusiji igrajući za Zenit i Rostov. Srbi su još uvijek razočarani neprolaskom na Euro sljedeće godine koji im je izmaknuo porazom nakon jedanaesteraca u finalu dodatnih kvalifikacija protiv Škotske.

Ruse je zanimalo kako Srbija s tolikom količinom nogometnog talenta ne može ostvariti plasman na Euro, a Lazović je dao zanimljiv odgovor. “Pazite, Hrvatska je dobar primjer. U usporedbi sa Srbijom, ima manje stanovnika, ali mislim da je najvažnija organizacija. Moramo učiniti nešto kako bismo taj dio podigli na sljedeću razinu. Imamo sjajne igrače iz velikih klubova. Nemam sumnje u njihove kvalitete”, kazao je Lazović.

Srbija protiv Rusije nema igrati ni za što osim prestiža, ali Lazović smatra kako to nije opravdanje za eventualni loš rezultat.

“Ako ne možete pronaći motivaciju igrajući za reprezentaciju, gdje je onda možete pronaći? Igrao sam za reprezentaciju više od 10 godina i znam da je teško vratiti se poslije teških poraza, ali nadam se da će naši igrači pronaći motivaciju. Moraju završiti godinu na dobrom putu”, zaključio je Lazović.

Komentari

komentara

« Povratak