SVE JE REKAO: Trener Dinama poslao jasnu poruku upravi kluba nakon remija!

FOTO:

Dinamo i Hajduk odigrali su 0:0 u vrlo slabom derbiju 18. kola SuperSport HNL-a. Dinamo je imao jednu solidnu šansu, Mauro Perković je zabio gol u 79. minuti, ali je on opravdano poništen zbog igranja rukom Dine Perića, koji mu je spustio loptu. Evo što je nakon utakmice rekao Dinamov trener Sergej Jakirović.

“Očekivano tvrda utakmica s puno prekida. U toj igri nije bilo lako postići neki ritam. Od prve minute smo ih stiskali, željeli smo dati gol. Nešto smo uspjeli iskreirati, ali ono što nam je prošlo, Hajdukova obrana je uspješno očistila. Čestitam momcima”, rekao je Jakirović u uvodu. No, je li se moglo više?

“Zaustavili smo Hajduk, ali u našoj igri je nedostajalo još malo da budemo opasniji. Željeli smo, može se reći da je bilo premalo jer je bilo 0:0. Očekivao sam ofenzivniji Hajduk, da nas stave više pod pritisak jer smo igrali u četvrtak, ali pohvale obrani da smo ih zaustavili. Možda nam je falilo malo tih dodavanja okomitih.”

Kako ocijenili polusezonu od 1 do 10?

“Sedmica s obzirom na to da smo dobro završili polusezonu. Prezimili smo u Europi, to je bio cilj, a aktivni smo u borbi za naslov prvaka. Moramo se dobro odmoriti iako odmor nije prevelik jer krećemo već 2. siječnja.

Moramo dovesti neke igrače da pojačamo konkurenciju, moramo dovesti igrače koji rade razliku. Tu ne smijemo napraviti pogreške i vjerujem da ćemo sa sportskim sektorom napraviti dobar posao.”

Komentari

komentara

« Povratak