SVE JE REKAO: Trener Hajduka otkrio zašto danas nisu slavili kod Osijeka…

FOTO: HINA/ Mario STRMOTIĆ

U sklopu 29. kola HNL-a u Gradskom vrtu derbi bez golova odigrali su Osijek i Hajduk Split. Ovaj bod najviše će razveseliti navijače Dinama i Rijeke.

Utakmicu je odmah po završetku komentirao trener Hajduka Valdas Dambrauskas.

“Došli smo pobijediti, htjeli smo pobijediti, ali bila je ovo teška utakmica. Nismo bili dovoljno dobri da osvojimo sva tri boda. Loše smo krenuli u utakmicu, Osijek je prvih 20 minuta bio bolja momčad. Nisam sretan s time, moramo puno raditi na sebi. U drugom dijelu smo napravili neke taktičke korekcije kako bismo Krovinovića dobili više na lopti i lakše kontrolirali utakmicu, ali nismo napravili dovoljno da pobijedimo u ovakvoj utakmici”, rekao je Dambrauskas pa dodao:

“Bod je bod, nije poraz. Nije nula bodova. Svi kažu da moramo riskirati. Pokušali smo. Radili smo taktičke promjene, ali stalno smo se zabijali u zid. Osijek je bio jako dobar u obrani i nije nam dao da stvaramo opasne šanse. Sve što mogu reći je da je sada vrijeme da gledamo prema naprijed i na treningu pokušamo ispraviti pogreške.”

Osvrnuo se Dambrauskas i na nastavak sezone: “Ostalo je još osam utakmica, nije gotovo dok nije gotovo. Imamo dvije utakmice s Dinamom, moramo ići utakmicu po utakmicu. Danas nismo bili dobri, ali uvijek je tu iduća utakmica.”

Komentari

komentara

« Povratak