SVE JE REKAO: Zlatko Dalić otkrio hoće li izbaciti Rebića iz reprezentacije!

FOTO:

Hrvatski izbornik, Zlatko Dalić, danas je gostovao na HRT-ovoj emisiji ‘Europeo’ gdje je prokomentirao nastup naše reprezentacije na Euru.

Vatreni su ispali u osmini finala europskog prvenstva, jer je bolja bila Španjolska 5:3. Prvo pitanje za izbornika bilo je kako se osjeća nakon ispadanja:

“Dobro sam nakon ispadanja s Eura, ali još uvijek tužan jer nismo prošli dalje. Ponosan sam na sve što sam napravio s Hrvatskom. Ne može ovaj Euro biti neuspjeh, odnosno nije neuspjeh. Za mene su najvažnije mjerilo hrvatski navijači koji su bili u Danskoj, platili put, potrošili svoje vrijeme i riskirali svoje zdravlje da budu uz Hrvatsku. Nakon poraza su nas pozdravili pljeskom. Da je bilo drugačije, zviždali bi nam. Oni su pokazali da to nije neuspjeh”, ustvrdio je Dalić koji je potom otkrio koje su mrlje u njegovom mandatu:

“Koji je to neuspjeh u ove tri godine? Mi smo u mom mandatu imali 15 poraza. Gubili smo od velikih reprezentacija, prvaka svijeta i prvaka Europe. Moja mrlja je poraz 6:0 u Elcheu i dva poraza od Mađarske i Slovenije. To je moja mrlja i moj neuspjeh, ništa drugo…”

Potom su se dotaknuli Rebića pa je izbornik jasno kazao: “Poštujem da svatko kaže ono što ima, ali ja bih da sam to rekao ili napisao, ostavio to za cijeli život. Ne bih brisao.” Nakon toga voditelj ga je upitao hoće li reprezentacija biti zatvorena za Rebića:

“Tko sam ja da zatvaram vrata reprezentacije bilo kome? Nikad nisam nikome zatvorio vrata i neću”, rekao je Dalić.

Komentari

komentara

« Povratak