SVE JE SNIMLJENO: Otkriveni detalji velikog incidenta na Rujevici…

FOTO:

Sudar Rijeke i Osijeka imao je, na žalost, i treće poluvrijeme koje je odlučio Eros Grezda. I to ne nekakvim sjajnim pogotkom kakve je nerijetko znao zabijati, već šakačkim napadom na Antonija Mirka Čolaka, pišu Sportske novosti.

Delegat Ivan Smokrović iz Rijeke sve je zabilježio u službenom zapisniku: “Po završetku utakmice, tijekom pisanja ovog zapisnika, delegatu utakmice je prijavljeno da je u prostoru stadiona Rujevica na parkiralištu ispred svlačionica došlo do fizičkog napada na način da je igrač NK Osijeka br. 11 Eros Grezda šakom u glavu udario igrača HNK Rijeka br. 17 Čolak Mirko Antonio, a zbog čega je intervenirala policija te u trenutku pisanja ovog zapisnika vršila službenu obradu istog događaja”.

Grezdin napad dogodio se neposredno ispred svlačionice, na dijelu gdje u normalnim okolnostima mixed zona, a gdje su ured delegata, sudačka svlačionica, prostorija za doping, ne na nekakvom udaljenom parkiralištu ili u mračnoj ulici.

Tamo su igrači Osijeka kod klupskog autobusa čekali da Ante Majstorović završi s doping kontrolom, a Grezda, kažu svjedoci, najprije verbalno a onda i fizički napao Čolaka čim je ovaj izašao iz svlačionice. Kažu prisutni da je Grezda prvi krenuo, nešto dobacio, Čolak ga pitao što želi, a ofenzivac Osijeka odlučio upotrijebiti šake.

HRVATSKI NOGOMET OVO NE PAMTI: EVO ŠTO SU OSJEČANI NAJAVILI NAKON SINOĆNJEG DVOBOJA KOD RIJEKE…

Budući da su tenzije bile velike sreća je što se u blizini nalazila policija pa nije dalje eskaliralo u masovnu tučnjavu, ali nepromišljen čin mogao bi Grezdu skupo koštati. Što mu je Čolak skrivio teško je reći, činilo se da je na travnjaku sve ostalo u okvirima velikog značaja kojeg je utakmica imala, ali…

Čolak je, kako doznajemo, prošao samo s lakšom ozljedom, ali je zbog šoka još neko vrijeme ostao na stadionu gdje su ga ljudi iz Rijeke pokušavali smiriti. Protiv Grezde je odmah podignuo prijavu policiji koja je bila prisutna, kako čujemo razmišlja i o podizanju privatne tužbe, a zaštitu svog igrača tražit će i klub budući da se predsjednik Mišković revoltiran cijelim događajem odmah spustio u mix zonu.

Cijeli slučaj sada će obrađivati policija, klasificirati težinu napada, ozljede i Grezda će vjerojatno prekršajno odgovarati… Uz to, sve se dogodilo pred svjedocima, redarima, policijom, igračima i ljudima iz kluba, ali i “pred nosom” video nadzora koji je sigurno snimio cijeli incident.

Grezdi su i epizodu u Glasgow Rangersu obilježili incidenti, na jednom prijateljskom turniru protiv Ballymene United je otišao toliko daleko da je na utakmici pljunuo jednog suparničkog igrača zbog čega je kažnjen, a iz menadžerskih krugova smo čuli priču kako ga je Steven Gerrad prekrižio iz svih svojih planova nakon što ga je Grezda izvrijeđao nakon jednog od treninga!

Komentari

komentara

« Povratak