SVE JE SPREMNO ZA NAVEĆE IZNENAĐENJE OVOG LJETA: Bayern dovodi igrača Manchester Uniteda?!

FOTO:

Kako je već poznato, Robert Lewandowski će ovog ljeta napustiti minhenski Bayern jer želi nove izazove u karijeri. Bavarci su već našli zamjenu…

Iznenađenje ljetnog prijelaznog roka?

Kako je već poznato, Rober Lewandowski je nedvosmisleno poručio upravi Bayern Munchena kako nema namjeru produžiti ugovor jer želi nove izazove. Puno je opcija koje mu se nude, no nekako je dojam kako su najveće šanse da karijeru nastavi u Barceloni. Pregovori katalonskog kluba i Bayerna su navodno već počeli prije nekoliko dana.

S druge strane, Bayern već razmišlja o eri nakon sjajnog Poljaka. Prema napisima njemačkih portala, na listi želja Bayerna nalazi se napadač Manchester Uniteda, Marcus Rashford.

Kicker tako javlja kako su, bez obzira na osjetni pad u Rashfordovoj formi, Bavarci itekako zainteresirani za engleskog napadača. Rashford je pak pokazao želju za napuštanjem Old Trafforda, jer je svjestan velike konkurencije u napadu. Kicker piše i kako je Bayern spreman ponuditi Rasfordu ugovor na pet sezona. United za njega navodno traži oko 75 milijuna eura, dok Bayern nudi samo 50 milijuna, što bi mogla biti najveća prepreka realizaciji ovog transfera.

Komentari

komentara

« Povratak