SVE JE SPREMNO ZA REKORDNI TRANSFER: Hajduk radi najveći posao u povijesti kluba!?

FOTO:

Svima je jasno kako će igrač Hajduka, Luka Vušković, odraditi najveći posao u povijesti splitskog kluba. No, pitanje je hoće li se transfer ostvariti ovog ljeta?

Podsjećamo, najveći posao u povijesti Hajduka je prodaja Nikole Vlašića koji je u ljeto 2017. godine prešao u Everton za 10. 8 milijuna eura. Na drugom mjestu je napadač Nikola Kalinić (7.00, Blackburn Rovers), dok treće mjesto dijele Stipe Biuk (LA FC) i Domagoj Bradarić (Lille) koji su otišli za 6.5 milijuna eura.

Vuškovića više ni ne treba predstavljati jer svaki pravi nogometni fan zna da se radi o pravom čudu od djeteta. Luka se tako nalazi na radaru gotovo svako velikog europskog velikana pa su se tako nedavno spominjali Milan, Liverpool, Juventus, PSG, City, Real Madrid, Barcelona i tako dalje.

No, ugledni portal Athletic piše kako je na Poljud službenu ponudu poslao Manchester City! ‘Građani’ Hajduku nude 10 milijuna eura fiksnu odštetu, a dodatna dva milijuna eura će doći kroz bonuse. Ukoliko se ti bonusi aktiviraju onda će to postati najveći posao u povijesti Hajduka.

Ovu informaciju objavio je novinar David Ornstein, jedan od najpoznatijih novinara koji rade za Athletic. Ranije se pisalo kako su Splićani odbijali redom ponude od 5 pa sve do 8 milijuna eura, jer mladom braniču cijena redovito raste i raste…

Komentari

komentara

« Povratak