SVE JE SPREMNO ZA VELIKI POVRATAK: Ante Ćorić nastupio za novi klub!

FOTO:

Nekadašnji supertalent hrvatskog nogometa, Ante Ćorić, bez kluba je još od prošlog ljeta nakon što mu je istekao ugovor u talijanskoj Romi. Nakon toga špekuliralo se o njegovom povratku u HNL, ali na kraju to ipak nije bilo realizirano.

Tada je trebao potpisati za Varaždin, barem tako su prenosili vodeći hrvatski mediji. No, sada bi se ipak zaista trebao vratiti u HNL. Prije nekoliko dana viđen je na razgovoru s glavnim ljudima iz Rudeša pa su mnogi zaključili kako će uskoro potpisati ugovor s njima.

A danas je pao prvi neslužbeni nastup za novi klub. Naime, Rudeš je u pripremnoj utakmici izgubio od Rogaške 1:3. Bio je to susret posljednjih klubova prve hrvatske i slovenske lige. Karlo Špeljak u 48. minuti bio je strijelac jedinog gola Rudeša, dok je Nejc Gradišar zabio dva, a Shakeone Satchwell jedan gol za slovenski sastav.

Za sastav Rudeša nastupio je Ante Ćorić (26) i time, čini se, potvrdio dolazak u najslabiji klub SuperSport HNL-a. Nekadašnji igrač Dinama, Rome i reprezentacije Hrvatske već šest mjeseci je bez kluba, a priča o dolasku u Rudeš pojavila se kada je viđen u društvu Rudešovog predsjednika Josipa Šimunića u blizini klupskog stadiona.

Ćorić je posljednju službenu utakmicu odigrao 22. svibnja 2022., kada je upisao devet minuta u porazu svog Züricha protiv Luzerna. Podsjetimo, bivši veliki talent hrvatskog nogometa nedavno je igrao i na kultnom malonogometnom turniru Kutija šibica u Zagrebu.

Za listić dana kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak