SVE JE UPRSKAO: Poznati nogometaš prevario suprugu, ona objavila kraj nakon 19 godina!

FOTO:

Švedski reprezentativac Emil Forsberg u siječnju ove godine je završio svoju devetogodišnju avanturu s RB Leipzigom. Tada je 32-godišnjak prešao u New York Red Bullse koji igraju u američkom MLS-u za tri milijuna eura. Ugovor švedskog reprezentativca s ovom ekipom vrijedi do kraja 2026. godine. No, tu nije kraj nedavnim promjenama u njegovom životu.

Nakon što se preselio u SAD, iznenada je izgubio kontakt sa suprugom i djecom. Privatno, Forsberg je suprug Shange Forsberg. Žena je počela sumnjati da ga vara i njene su se sumnje obistinile. U srijedu, 5. lipnja, objavila je priopćenje i iznijela sve detalje.

“Jasno sam to vidjela. Sada sam sigurna da si hodao s drugom ženom kad sam bila trudna s drugim djetetom. Kad nam se dijete rodilo, postao si još bliži s njom”, napisala je na stranici X.

Shanga Forsberg otkrila je da je Forsbergova nova partnerica Fanny Ernestam. Riječ je o Šveđanki koja se u prošlosti uspješno bavila sportom, točnije trčanjem, ali je zbog problema s prehranom obustavila karijeru.

Trenutno se 26-godišnjakinja bavi manekenstvom. “Čestitam Fanny, sretno s novim dečkom! Nadam se da nakon 19 godina neće učiniti isto vama, ali tko zna?”, objavila je Shange. Kasnije je u objavi Forsbergova supruga objavila da temu braka s nogometašom smatra zatvorenom.

“Za mene ovo znači kraj mog braka s Emilom Forsbergom. Nitko nije mislio da je sposoban za ovako nešto. Nisam se usudila ni pomisliti da me možda vara i vodi dvostruki život. Voljela sam te više od svega i uvijek te podržavala. Ali čak i ljubav ima granice. Moja najveća ljubav su moja djeca i želim da znaju koliko su dragocjena”, naglasila je.

Emil Forsberg i Shanga Forsberg bili su u vezi 19 godina. Godinama su ih mediji smatrali “savršenim parom”. Svoju su vezu formalizirali 2016. godine. Imaju dvije kćeri.

Za listić dana kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak