SVE S RAZLOGOM: Šuker, Capello i Forlan dobro popljuvati Messija i Ronalda!

FOTO:

Jučer u Londonu smo vidjeli još jednu sjajnu nogometnu ceremoniju u kojoj je glavnu nagradu pokupio naš Luka Modrić. No, postoji i ona druga strana ceremonije, a to je nedolazak možemo reći dva najveća nogometaša ikad, Lionela Messija i Cristiana Ronalda. Mnogi su ostali razočarani zbog toga…

LEO I CRIS = LOŠI GUBITNICI

Messi i Ronaldo su navikli pobjeđivati, to već svi dobro znamo. Ali u posljednje vrijeme svjedočili smo kako imaju i onu drugu stranu. Ovaj dvojac često postaje vrlo nervozan kad stvari ne idu kako oni žele. Često su u svađi sa sucima, a nerijetko se pokupe sa terena bez da čestitaju boljem od sebe, bar u toj utakmici.

I baš zbog toga su naišli na val kritika, no spomenut ćemo kako su prokomentirali njihov izostanak giganti poput Capella, Šukera i Forlana. Vrlo direktan bio je legendarni talijanski strateg Fabio Capello:

“Izostanak Messija i Ronalda? Pokazali su manjak poštovanja prema svojim kolegama igračima, FIFA-i i nogometnom svijetu. Moguće je da su jednostavno previše toga osvojili pa jednostavno ne vole gubiti. U životu moraš biti dobar kad dobiješ i kad izgubiš”.  Još direktniji bio je Diego Forlan:

“To je prava šteta! Ovo je događaj svakog igrača i važno je biti ovdje. Zaista nije bitno tko je pobjednik. Igrač mora pokazati karakter i dobro ponašanje jer oni su idoli mnogima u svijetu”.

Vrlo oštar bio je i predsjednik HNS-a, Davor Šuker:

“Moraš biti gospodin kad slaviš, ali i kad izgubiš”.

JADNO I PROZIRNO: OTKRIVEN RAZLOG ZAŠTO RONALDO VEČERAS NIJE BIO U LONDONU!

HRVATSKA IMA NAJBOLJEG IGRAČA NA SVIJETU: Luka Modrić emotivnim govorom rasplakao legendarnog Bobana!

Komentari

komentara

« Povratak