SVE SE POKLOPILO: Dominik Livaković u narednim danima potpisuje za novi klub?

FOTO:

Sjajni hrvatski vratar, Dominik Livaković, zablistao je na Svjetskom prvenstvu u Kataru gdje je bio ponajbolji član Vatrenih.

Odlične partije na Mundijalu donijele su mu golemi interes od strane raznih europskih klubova, ali Livaković je još uvijek član zagrebačkog Dinama. Posljednja transfer priča selila ga je u španjolski Villarreal, ali tu su se trebale posložiti neke kockice.

Naime, ‘Žuta podmornica’ je za početak trebala poslati Arnauta Danjuma u Tottenham. Iako se na prvu pričalo o velikom transferu, ovaj nizozemski napadač ipak je završio na posudbi u Tottenhamu. U pitanju je šestomjesečna posudba te se pretpostavlja kako će Spursi preuzeti njegovu ogromnu plaću.

Danjumin odlazak u Tottenham mogao bi značiti i to da će španjolski klub sada krenuti u realizaciju transfera vratara hrvatske reprezentacije Dominika Livakovića iz zagrebačkog Dinama.

Podsjetimo, prije par tjedana je španjolski portal TodoFichajes objavio da u Villarrealu jako žele dovesti Livakovića, no da trenutno nemaju novca za njegov transfer pa prvo moraju završiti neki izlazni transfer.

Pisalo se tada da Dinamo za Livakovića traži između 10 i 15 milijuna eura, što Villarreal namjerava zaraditi prodajom Danjume u engleski Tottenham.

Komentari

komentara

« Povratak