SVE SI REKAO, GOSPODINE: Zlatko Dalić oduševio izjavom u vezi reprezentacije!

FOTO:

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić odveo je Vatrene i na četvrto veliko natjecanje! Nakon SP-a 2018 i 2022 te Eura 2020, sada je na red došlo Europsko prvenstvo 2024. godine koje će se sljedeće godine igrati u Njemačkoj.

“Čestitam igračima na plasmanu na Euro i hvala navijačima na podršci. Napravili smo ono što smo rekli – osvojili smo šest bodova. Bilo je teško, ali uvijek nakon teških kvalifikacija odigramo dobro veliko natjecanje. Mislim da je plasman na veliko natjecanje glavni cilj naše reprezentacije, a sve drugo je plus.

Rekli smo da nećemo pratiti drugu utakmicu paralelno da ne uđemo u neku nervozu. Pred nama je sedam mjeseci mira, rada i selekcije. Dobro nam je došao težak listopad da se resetiramo i izađemo iz komforne zone. Ide u Njemačku reprezentacija koja je pokazala vjeru, zajedništvo i domoljublje.

Moramo popraviti neke stvari, moramo napraviti analizu. Igrali smo ove kvalifikacije u grču, nisam znao da ćemo ovako odraditi ove kvalifikacije. Za Europsko prvenstvo sam tražio mlađeg napadača, ali nitko nije pokazao više od Ante Budimira. On je strpljivo radio i nije galamio po novinama, iako je bio pozivan da kaže nešto negativno. Danas ga je dragi Bog nagradio”, rekao je Zlatko Dalić.

OVO ĆE BITI PAKLENO: EVO U KOJOJ JAKOSNOJ SKUPINI UOČI ŽDRIJEBA SE NALAZI HRVATSKA!

Komentari

komentara

« Povratak