SVE ZBOG DINAMA? Marko Pjaca dobio ultimatum!

FOTO:

Još uvijek nije poznato gdje će Marko Pjaca nastaviti karijeru. Talijanski mediji pišu kako Juventus radi na tome da ode na novu posudbu, ali ne isključuje se mogućnost i da napravi transfer.

Danas je stigla svježa vijest koja uključuje zagrebački Dinamo, klub iz kojeg je Pjaca napravio čudesni transfer u Juventus. Naime, već nekoliko dana talijanski kolege pišu kako Pjaca čeka ponudu Dinama, ali ona nikako da stigne. Calciomercato danas tvrdi kako je situacija po tom pitanju nepromijenjena te da hrvatski krilni napadač na stolu ima ponudu Sampdorije koja ga želi što prije dovesti.

Usprkos tome što je talijanski prvoligaš jako zagrizao za njegove usluge, Pjaca odugovlači jer i dalje čeka Dinamo, tvrdi Calciomercato. Takvo ponašanje razbjesnilo je čelnike Sampdorije pa su danas Pjaci postavili ultimatum. Do nedjelje mora donijeti odluku, inače oni kreću tražiti alternativna rješenja.

Bivši hrvatski reprezentativac na stolu ima trogodišnji ugovor od milijun eura po sezoni, dakle lukrativnu ponudu kakvoj bi Dinamo teško mogao parirati osim ako se ne bi baš zainatio da dovede Pjacu, ali on svejedno čeka da vidi što će stići iz Zagreba. I hoće li išta.

Komentari

komentara

« Povratak