ŠVEDSKI MEDIJI SLOŽNI: “On je glavni krivac za poraz…”

FOTO:

Valja priznati, Šveđani su bili odlični u drugom dijelu, posebno u posljednjih pola sata, ali Hrvatska je na kraju ipak slavila s 2-1 (1-0). Dugu loptu poslao je Duje Ćaleta-Car, krivo je let lopte procijenio Pontus Jansson i tako si zacementirao glavno mjesto u naslovima švedskih medija, prenosi 24sata.

– Napraviti toliko i tako se hrabro boriti, a na kraju otići kući praznih ruku. Poraz u apokaliptičnim uvjetima, poraz od kvalitetnog protivnika – ipak je na kraju, poraz. Pogreška Pontusa Janssona možda je povezana s vremenom, ali neko je vrijeme izgledao kao najumorniji na terenu – napisali su u švedskom Aftonbladetu.

Teško je pao ovaj poraz Šveđanima jer su sad bez bodova na posljednjem mjestu trećoj grupi elitne skupine Lige nacija.

– Hrvati su bili nadmoćni u prvom poluvremenu te su imali prednost od 1-0, ali dobra predstava u drugom poluvremenu zaslužila je barem bod. Ipak, kasna greška rezultirala je porazom. Pokazali su da mogu igrati dobar nogomet i onda dobili takav gol – piše SVT, a Emil Forsberg iz reprezentacije dodaje: Osjećamo se prokleto kad dobijemo takav usr*ani gol.

– Kiselo – nevjerojatno tužno i iritirajuće. No, pozitivna stvar je drugo poluvrijeme, a tako smo trebali igrati od početka. Bilo je to jako dobro – razgovarali smo nakon 45 minuta da nam se takvo poluvrijeme ne smije ponoviti. Sad se moramo fokusirati na Portugal – stoji u tekstu Expressena uz izjave Dejana Kuluševskog.

 

Komentari

komentara

« Povratak