Švedskoj legendi zbog ovog promašaja prijetili smrću. Deaktivirao je društvene mreže

FOTO:

Španjolska i Švedska odigrale su bez golova u Sevilli u prvom kolu Europskog prvenstva. Španjolci su bili bolja i dominantnija reprezentacija koja je promašila niz velikih šansi. No jednu veliku imala je i Švedska u 61. minuti preko napadača Marcusa Berga (34).

Šveđani su izveli kontranapad u kojem je glavnu ulogu odigrao Isak. Napadač Sociedada je ušao u kazneni prostor, činilo se da će izgubiti loptu, a onda se sjajno oslobodio tri protivnička igrača i pronašao Berga na drugoj stativi. No, iskusni napadač je slabo reagirao i bio je neprecizan iz neposredne blizine.

Poslije utakmice Bergu su prijetili smrću na društvenim mrežama. On je nakon toga deaktivirao svoje profile na društvenim mrežama. Švedski izbornik Jane Anderson rekao je da je to zlostavljanje.

“Svi žele najbolje svojim reprezentacijama. Bore se, trude se. Tu su prilike, promašaji, sve je to sastavni dio igre. Nogomet je dio života, ali ovakve poruke treba oštro osuditi.”

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ PROMAŠAJ BERGA

Švedski savez odmah je reagirao i počinitelji će biti brzo sankcionirani. Berg je jedan od najvećih švedskih napadača. U 87 nastupa za reprezentaciju zabio je 24 gola.

Komentari

komentara

« Povratak