SVI PO DANIJA: Jedan od najvećih klubova svijeta večeras će pratiti Olma

FOTO:

Dani Olmo jedan je od najtraženijih mladih nogometaša na svijetu. On će večeras sa Dinamom gostovati na San Siru gdje će snage odmjeriti protiv Atalante.

Talijanski mediji otkrivaju da će Milan večerašnju utakmicu iskoristiti kako bi detaljnije pratio Danija Olma, najboljeg igrača Dinama. Europski velikan poslat će skaute na utakmicu Atalante i Dinama.

Još ranije je Marko Vukelić, zamjenik sportskog direktora Dinama, otkrio da Milan i Roma žele dovesti 21-godišnjeg španjolskog reprezentativca.

“Dinamo je klub koji prodaje dosta igrača. Još uvijek nije stigla prava ponuda za mene, ali to nije problem. Naporno treniram i uživam u tome. U prošlom prijelaznom roku Dinamo je za mene tražio 40 milijuna eura. Gotovo dvostruko nego što u jednom ljetu prihoduju svi hrvatski klubovi zajedno. Ponude su bile tu, ali nismo ih smatrali financijski adekvatnima”, rekao je Olmo, dok je njegov otac ranije nekoliko puta poručio da hrvatski prvak traži previše novca.

Skauti Milana bili su i na prošloj Dinamovoj utakmici Lige prvaka protiv Šahtara (3:3). Što mislite, koji je pravi klub za Olma?

OVO SE TEŠKO ODBIJA: DINAMO PRIMIO PONUDU TEŠKU 15 MILIJUNA EURA ZA VEZNJAKA!

POZNAT MODRIĆEV NASLIJEDNIK: Španjolci tvrde da je procurilo ime novog osvajača Zlatne lopte!

ZAGORAC OPET BRILJIRA: TRENUTAK KAD JE UŠLA DILETTA LEOTTA NA SAN SIRO

Komentari

komentara

« Povratak