SVI LAJKAJU ŠIBENIK: Evo što se dogodilo Šibeniku na društvenim mrežama zbog dolaska Indijca!

FOTO:

Hrvatski prvoligaš Šibenik danas je kompletirao dolazak kapetana indijske reprezentacije koji se zove Sandesh Jhingan. Njega je preporučio naš bivši izbornik Igor Štimac koji danas radi kao izbornik indijske nogometne reprezentacije.

Ovaj 28-godišnji stoper potpisao je sa Šibenčanima ugovor do ljeta 2022. godine, s mogućnošću produljenja za još jednu. A ono što je mnoge fasciniralo je nevjerojatni porast interesa za hrvatskog prvoligaša. Naime, mnogi Indijci pohrlili su na društvene mreže, točnije na Instagram i Facebook.

Šibenikov profil na Instagramu znatno je porastao pa ih sada prati 12.8 tisuća fanova, a pazite sad ovo. Objava da je Jhingan njihov novi igrač vjerojatno je najlajkanija objava u povijesti HNL-a kada je u pitanju Instagram. Naime, tu objavu lajkalo je više od 28 tisuća ljudi u svega devet sati! Jučer je jedna objava otišla na 17.5 tisuća lajkova, a današnja fotka s treninga dobila je pet tisuća lajkova.

Vatreno je i na Facebooku gdje je objava dobila čak 4.6 tisuća lajkova u osam sati. Ista objava ima čak 800 komentara i 700 shareova.

Komentari

komentara

« Povratak