SVI SU POTRESENI: Oglasio se i HNS nakon šokantnih prizora u Osijeku…

FOTO:

Šokantan slučaj zatresao je Osijek! Sa sedam metaka izrešetan je automobil sportskog direktora Osijeka Josea Bota, a o svemu se oglasio i Hrvatski nogometni savez (HNS) koji je oštro osudio incident.

Priopćenje HNS-a prenosimo u cijelosti:

“Hrvatski nogometni savez najoštrije osuđuje incident koji se dogodio u Osijeku gdje je propucan automobil kojim se koristi sportski direktor NK Osijek Jose Boto.

U automobil je s prednje strane u vjetrobransko staklo ispaljeno više hitaca iz vatrenog oružja, a nakon što je Botov suradnik Alfredo Almeida zatekao automobil u takvom stanju odmah je pozvana policija koja je obavila očevid na mjestu događaja.

HNS najoštrije osuđuje ovaj incident te poziva nadležne institucije da rasvijetle sve okolnosti ovog kaznenog djela kako bi počinitelji snosili odgovornost za ovaj zastrašujući čin.

HNS će biti u komunikaciji s NK Osijek te pružamo maksimalnu podršku g. Botu i klubu nakon ovog duboko uznemirujućeg incidenta te ćemo kroz komunikaciju s nadležnim tijelima naglasiti važnost rješavanja ovog slučaja kako bi se poslala snažna poruka da je hrvatsko društvo sigurno te da su ovakve poruke i zlodjela apsolutno neprihvatljivi i nedopustivi”, stoji u priopćenju.

Komentari

komentara

« Povratak