SVI ŽELE MODRIĆA: Modrić je posljednjeg dana prijelaznog roka odbio tri kluba!

FOTO:

Poznati španjolski portal Diario Gol danas je lansirao nevjerojatnu vijest, a u pitanju je hrvatski velikan Luka Modrić.

Naime, Luka je u rujnu proslavio 35. rođendan ali Hrvat i dalje igra na visokom nivou. Hrvatski kapetan još jedan je primjer kako su godine samo broj, a Diario Gol je to danas još jednom potvrdio. Oni tvrde kako je Modrić mogao napustiti Madrid tijekom posljednjeg dana prijelaznog roka.

Najveći interes pokazao je Manchester City. Oni su poslali upit u vezi Isca ali su odbijeni. No, potom je Pep Guardiola pitao za Modrića ali je i tu dobio odbijenicu. Preostala dva kluba koja su pokazala interes su Tottenham i Inter. Osvajač Zlatne lopte prije nekoliko dana je kazao:

“Naravno da bih to želio, ali dogovor ovisi o klupskim, trenerovim i mojim željama. Ja bih htio završiti karijeru u Madridu i, ako je moguće, potpisati novi ugovor. Ne želim biti problem ni za klub ni za trenera. Imamo dobar odnos i vjerujem da ćemo se dogovoriti o ostanku ili odlasku. Madrid je moj dom, tu sam već devetu sezonu i vrlo sam sretan”, rekao je Modrić.

 

Komentari

komentara

« Povratak