SVIĐA LI VAM SE? Evo kako će izgledati Hrvatska protiv Rusije!

FOTO:

Hrvatska nogometna reprezentacija sutra protiv Rusije igra utakmicu godine. Zlatku Daliću i Vatrenima samo pobjeda garantira direktni plasman na Svjetsko prvenstvo 2022. godine, a bilo koji drugi rezultat vodi nas u dodatne kvalifikacije.

No, kako će sutra izgledati Hrvatska u toj utakmici? Izbornik Zlatko Dalić dao je do znanja kako će napraviti neke promjene u sastavu. Protiv Malte vrlo rano su izašli Modrić, Brozović i Kramarić pa su mnogi uvjereni kako se radi o ključnom trojcu koji će igrati protiv Rusije.

Zanimljivo, Sportske novosti su u današnjem izdanju objavile mogući sastav za utakmicu godine. I zaista, tu će biti nekoliko promjena u odnosu na utakmicu protiv Malte. Dalić će složiti postavu za 4-2-3-1:

Grbić, Barišić – Gvardiol – Lovren – Juranović, Modrić – Brozović, Perišić – Kramarić – Vlašić, Petković.

Kako je izbornik postavljanjem Grbića protiv Malte dao do znanja da ovog trenutka njega vidi u boljoj formi nego Livakovića, čini se izvjesnim da tu neće biti promjene. U prvih 11 trebali bi se vratiti Dejan Lovren i Borna Barišić. Prvi je dvoboj protiv Malte gledao s klupe za pričuve, a drugi je poslan na tribinu zbog mogućeg trećeg žutog kartona.

Kako će Dalić ipak trebati dozu kreativnosti kada se bude napadalo na postavljenu obranu, dvojbeno je hoće li zadržati Pašalića na ofenzivnom veznom i Kramarića u statusu plutajuće špice ili će se ipak odlučiti za Petkovića na devetki, a Kramarića iza njega. Dojam je da je (kasniji) poziv Petkoviću uslijedio upravo na tom tragu.

OVO NITKO NIJE OČEKIVAO: DANAS SE DOGODILA PRAVA SENZACIJA U KVALIFIKACIJAMA!

Komentari

komentara

« Povratak