SVJETLO NA KRAJU TUNELA: Glazeri pod pritiskom prodaju United, poznato lice sprema ponudu!?

FOTO:

Manchester United nikako da uspije izaći iz prosjeka i vrati se na stare staze slave. Navijači za ovakvo stanje krive vlasnike, obitelj Glazer.

Odlazi omražena obitelj?

Obitelj Glazer je kupila Manchester United 2005. za 790 milijuna funti i u kratkom vremenu postala omražena kod navijača engleskog velikana. Simpatizeri ‘Crvenih vragova’ u više su navrata prosvjedovali protiv američkih vlasnika, koji su svojim postupcima nedvosmisleno pokazali kako im je na prvom mjestu profit, a ne dobrobit kluba.

Ovog ljeta, pritisak oko Manchester Uniteda i njegovih vlasnika ponovno je aktualiziran. Prema najnovijim informacijama, Glazeri ozbiljno razmišljaju o prodaju engleskog velikana. Prema informacijama s Otoka, ovo će pokušati iskoristiti bivši direktor Uniteda, Michael Knighton. On je u u klubu radio od 1989. do 1992. godine i sam je priznao da je njegov konzorcij spreman kupiti velikana s Old Trafforda.

„Moj konzorcij je spreman i čeka. Sredstva su obećana, izrađuje se dokument o ponudi. Ubrzo će biti predstavljen pravim ljudima. Imam svoje kontakte u upravi Uniteda i definitivno ćemo poslati službenu ponudu. ”, kazao je Knighton.

Komentari

komentara

« Povratak