SVJEŽE VIJESTI OKO MODRIĆA: Evo što je objavio ugledni portal Goal.com!

FOTO:

O tome ostaje li Luka Modrić ili na kraju sezone napušta Real Madrid svakodnevno se raspravlja u španjolskim medijima. Nastavak priče donosi emisija El Chiringuito, u kojoj se govorilo o statusu kapetana hrvatske reprezentacije u madridskom velikanu, čiji je igrač od 2012. godine.

Nogometni portal Goal sažima emisiju u tekstu pod naslovom “Modrić, scenarij koji nitko nije očekivao”. Pritom se navodi da je hrvatska ikona Real Madrida bila spremna napustiti klub u potrazi za većom minutažom, ali da se predomislio i da nije isključeno da će produžiti s klubom i u sljedećoj sezoni.

On se želi umiroviti kao igrač Real Madrida u ljeto sljedeće godine, tvrdi se i ističe da je Real bio iznenađen njegovom odlukom, ali da s obzirom na vrijedno iskustvo koje Hrvat unosi u momčad, taj scenarij nije nemoguć.

Postoji i druga opcija, koju je u istoj emisiji iznio novinar Eduardo Inda. Modrić na kraju sezone neće produžiti ugovor s Madridom, ali neće ga ni napustiti kako bi karijeru nastavio u nekom drugom klubu. Opcija koja se predstavlja kao ideja o kojoj se dosad uopće nije razmišljalo značila bi odlazak 38-godišnjeg veznjaka u mirovinu.

On bi se želio natjecati na najvišoj razini, ali obitelj mu je na prvom mjestu i o tome već neko vrijeme razmišlja. Odluka nije donesena, no moguće je i da će na kraju sezone reći da je njegova nogometna karijera završena.

Komentari

komentara

« Povratak