TAKO MU I TREBA: Douglas Costa će dobiti najveću kaznu u povijesti Juventusa!

FOTO:

Douglas Costa zgrozio je nogometni svijet odvratnim potezom na samom kraju utakmice Juventus – Sassuolo. Igrala se sudačka nadoknada, a brazilski nogometaš dobio je crveni karton jer je pljunuo u lice Federicu Di Francescu, sinu Rominog trenera Eusebija. Ni ne treba napominjati koliko je taj potez razočarao Talijane…

Prema pravilima talijanskog saveza trebao bi dobiti barem tri utakmice kazne, ali Talijani donose kako bi Brazilac trebao dobiti puno veću kaznu!

Naime, pojedini mediji špekuliraju kako će upravo Juventus kazniti svog igrača s čak 100 tisuća eura kazne! To je čak i dobra kazna, dok drugi dio medija donosi kako će Douglas Costa dobiti suludu kaznu neigranja! Govori se čak o kazni od tri mjeseca neigranja! Bio bi to pravi udarac za Juve, ali kazna se čini sasvim korektna.

Nakon utakmice se Costa ispričao za pljuvanje. Na Instagramu je objavio poruku s riječima: “Ispričavam se svim navijačima, suigračima koji su uvijek uz mene, u dobrim i lošim trenucima. Bilo je ružno, svjestan sam toga i ispričavam se svima. Želim naglasiti da jedan izolirani incident nema ništa s onime što sam do sada pokazao u svojoj karijeri.”

A u jednom od komentara javio se i sam Costa koji je jednom navijaču odgovorio:

“Ne znate što mi je rekao, ali svejedno… Ispričao sam se svima kojima sam trebao, jer sam pogriješio!”

https://twitter.com/ADP1113/status/1041964117718966272/photo/1

Komentari

komentara

« Povratak