TAKO RADE VELIKANI: Pogledajte emotivnu poruku Komnena Andrića

FOTO:

Dinamo je jučer prodao Komnena Andrića (27) u francuski Clermont. Dinamo je srpskog napadača, kojeg je doveo prije tri godine iz zaprešićkog Intera, prodao u transferu koji iznosi oko milijun eura. Andrić je potpisao ugovor do 2026. godine, a dan poslije se emotivnom objavom oprostio od Modrih.

“Institucijo Dinamo, tako ću početi. Došao je i taj najteži i najtužniji trenutak za mene. Nakon četiri najljepše godine u dosadašnjoj karijeri došlo je vrijeme da se oprostim od plave obitelji. Odlazim uzdignute glave jer sam u svakom trenutku dao svoj maksimum za ovaj dres. Kako na terenu, tako i van njega. Prije svega, hvala svima što ste me od prvog dana prihvatili na najljepši mogući način”, piše Andrić.

“Najveće hvala mojim suigračima, mojim ‘bakićima’, zbog kojih sam se osjećao kao kod svoje kuće i što su mi omogućili da osvojim sve što sam osvojio otkad sam u Dinamu. Hvala i za nadimak koji sam dobio i koji ću s ponosom nositi cijeloga života. Baka! Veliko hvala i svim navijačima na konstantnoj podršci svih ovih godina koji su bili vjetar u leđa u najtežim trenucima. Hvala i svim trenerima s kojima sam surađivao cijelo vrijeme i od kojih sam mogao naučiti nove stvari. Hvala i ljudima iz kluba bez kojih ovo sve ne bi bilo moguće. Medicinskoj službi, oružarima, tetama, ekonomima, upravi kluba, ljudima iz tiket prihoda. Hvala i Zdravku Mamiću koji me je doveo u Dinamu i dao mi šansu da budem dio cijele priče.

“Pored svega što mi je Dinamo dao, dao mi je i jednu od najbitnijih stvari, a to su prijatelji koje sam stekao svih ovih godina za cijeli život. Zauvijek ću biti uz vas i vaša vjerna podrška u svakoj NAŠOJ borbi. Zagrebe i Hrvatsko, do sljedećeg viđenja. Vaš Baka! Dinamo iznad svih!”

Komentari

komentara

« Povratak