TAKO RADI BJELICA: Ovo je prvi potez novopečenog trenera Osijeka!

FOTO:

Hrvatski prvoligaš Osijek danas je službeno potvrdio Nenada Bjelicu kao novog trenera. Legenda kluba tako je naslijedila Ivicu Kuleševića koji je trener bio nešto manje od godinu dana.

Osijek je jako loše ušao u novu sezonu s obzirom da su osvojili samo jedan bod iz tri utakmice, ali treba uzeti u obzir kako su igrali protiv Dinama i Hajduka. No, uprava kluba ipak  je iskoristila ovu reprezentativnu pauzu kako bi odradili smjenu na trenerskoj klupi.

Vlasnici kluba dovođenjem Bjelice pokazali su zaista ogromne ambicije i to je jasni pokazatelj kako od Osijeka žele stvoriti pravi europski klub koji će uskoro osvojiti i naslov prvaka Hrvatske. I zato su doveli Bjelicu koji je bio sjajan kao trener Dinama.

A prvi potez 49-godišnjeg stratega sasvim je logičan. Bjelica u Osijek dovodi stožer s kojim je radio i u Dinamu, postigao povijesne uspjehe, podignuo kroz Ligu prvaka cijene igrača te vratio navijače na Maksimir. U Bjeličinom stožeru bit će Rene Poms, Nino Bule, trener golmana Silvije Čavlina, kondicijski treneri Martin Mayer i Karlo Reinholz te analitičar Jasmin Osmanović.

Veliki su planovi i što se tiče igračkog kadra pa su tako na radaru Marko Pjaca, Endri Cekici i Mario Šitum.

Komentari

komentara

« Povratak