TAKO RADI HRVATSKI VELIKAN: Evo što je Luka Modrić napravio nakon sinoćnje utakmice!

FOTO:

Hrvatski kapetan, Luka Modrić, jučer je odigrao još jednu sjajnu partiju u dresu Vatrenih koji su svladali Armeniju 1:0 golom Budimira. Luki je to bio čak 172. nastup u dresu Hrvatske.

Koliko je Modrić cijenjen u nogometnom svijetu možda najbolje svjedoče riječi Ognjena Čančarevića, srpskog golmana koji brani za Armeniju: “On je najbolji nogometaš u povijesti naših prostora. Nemam riječi. Čast je i privilegija igrati protiv njega.”. Ognjen je pak za Hrvatsku kazao:

“Čestitam Hrvatskoj na pobjedi i zasluženom plasmanu na Euro. Naravno da može osvojiti Euro. Možda je bila trenutna rezultatska kriza, ali to sve bude i prođe. Ovo je iskusna ekipa koja zna igrati velika natjecanja. Želim joj sve najbolje”, rekao je Čančarević.

Srpski Kurir piše da brojne Čančarevićeve pohvale nisu prošle pored Modrića, već da je on nakon utakmice oduševio gestom. “Modrić je poslije utakmice otišao u svlačionicu Armenije, čestitao Srbinu na sjajnoj partiji i poklonio mu svoj dres”, ističe se.

Dodajmo kako je Ognjen Čančarević vratar rođen u Užicama i član armenskog Alaškerta. Prema mnogima je sinoć bio najbolji pojedinac na terenu s obzirom na veliki broj obrana.

Komentari

komentara

« Povratak