TAKO SE TO RADI: Hajduk Split objavio veliku vijest!

FOTO:

Hrvatski prvoligaš Hajduk Split napokon je podigao svoju školu nogometa na noge. Tu su odlični rezultati u domaćim okvirima, kao i prošlogodišnje igranje finala u juniorskoj Ligi prvaka.

I naravno, kada je sve na nivou onda klub itekako profitira dolaskom velikog broja odličnih mladih nogometaša. Među njima je definitivno super talentirani 18-godišnji veznjak koji se zove Noa Skoko.

Naime, Skoko je danas potpisao na Poljudu ugovor koji ga za Hajduk veže do ljeta 2028. godine. Noa je na Poljud stigao iz Australije u ljeto 2022. godine te je od tada redovito nastupao za juniore Bijelih te je bio dio generacije koja je prošle godine stigla do finala Lige prvaka mladih.

Trener Mislav Karoglan nedavno je priključio Skoku pripremama prve momčadi, a po njihovom završetku ostao je u trenažnom procesu prve momčadi. Prije samo nekoliko dana prvi put je dobio poziv za U-19 reprezentaciju Hrvatske, a prethodno je redovito nastupao za U-17 selekciju.

Noinim potpisom Hajduka nastavlja s već uhodanom strategijom potpisivanja dugoročnih ugovora s najtalentiranijim igračima iz vlastite Akademije.

Inače, Noa je sin slavnog oca Josipa Skoke koji je u devedesetima te od 2008. do 2010. godine nastupao za Hajduk. Također je za reprezentaciju Australije upisao 51 nastup uz devet pogodaka.

Za analizu utakmice Bayer Leverkusen – Bayern Munchen kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak