TAKO SE TO RADI: Osijek odbio odraditi rekordni transfer!

FOTO:

Dolaskom novog sportskog direktora u Osijek pušu neki novi vjetrovi. Jose Boto iznenadio je mnoge odlukom da se smijeni Zoran Zekić, a sada je pokazao čvrstu ruku kada su u pitanju i transferi.

Naime, Sportske novosti pišu kako je na Opus Arenu sletjela ponuda od čak sedam milijuna eura za Antona Matkovića, ali je praktički odmah odbijena. Iako je to iznos koji bi izjednačio rekordnu prodaju u klupskoj povijesti. (Mirko Marić u Monzu)

Matković je 18-godišnji napadač kojeg je u vatru ubacio upravo Zoran Zekić, a ovaj mu se odužio sa pet pogodaka. U tandemu s Ramonom Mierezom postao je prava napast za protivničke obrane i hit-igrač HNL-a.

Matković, koji je inače tek nedavno napunio 18 godina, krupnim koracima, naočigled iz utakmice u utakmicu, napreduje, o njemu se priča i piše u Italiji i Engleskoj, ali još mu nije vrijeme za taj iskorak. I mladi nogometaš i njegovi zastupnici svjesni su kako mu je u ovom trenutku u Osijeku najbolje, kako je Opus Arena sredina u kojoj se njegov razvoj ne koči nego štoviše i potiče, a otuda i pregovori oko produženja ugovora. Ako se bude nastavio razvijati kako se i do sada razvijao, a uz podršku kakvu ima i od kluba i od suigrača, nema razloga da ne bude tako, u ljeto 2025. u Opus Arenu stizat će i puno izdašnije ponude.

A Matković će tada, godinu dana stariji i s godinu dana više seniorskog nogometa u nogama, biti puno spremniji da “zagrize” nešto više u karijeri.

Komentari

komentara

« Povratak