TAKO SE VOLI NAJDRAŽI KLUB: Evo koga je Kalinić odbio zbog Hajduka!

FOTO:

Navijači splitskog Hajduka oduševljeno su prihvatili vijest kako će se Nikola Kalinić vratiti u klub tijekom zimskog prijelaznog roka. Naravno, tu su i oni koji smatraju kako nije bilo potrebe za trećim povratkom.

Službeno će sve biti odrađeno u narednim tjednima: “Ima on volje, svi imamo volje. Imao sam razgovor s njim jučer i to u dobrom pravcu. Nikola smatra da mu trebaju pripreme za pripreme i ako bude sve u redu sa zdravljem, priključit će nam se na zimskim pripremama”, rekao je Mislav Karoglan, trener Hajduka.

Kako pišu Sportske novosti, Kalinić se prošlog tjedna sastao s trenerom Mislavom Karoglanom i sportskim direktorom Nikoličiusom. Jasno je izrazio želju za povratkom na Poljud, ali s isključivim ciljem da bude maksimalno spreman.

U treningu nije od kraja svibnja, ali pritom nije izgubio igračku ambiciju. Odbio je ponude iz Turske, nije želio nastaviti karijeru u inozemstvu, u njemu je očito ostala samo jedna želja – s Hajdukom osvojiti naslov prvaka!

Shodno toj ambiciji i postavljenom cilju posvetio se treningu i vraćanju izgubljene kondicijske spreme. Svaki dan poslijepodne radit će na Poljudu, “gutati” kilometre kako bi što spremniji krenuo u zimske pripreme. Veliki comeback se sprema, Kalinić je ambiciozniji nego ikad, na kraj karijere ne pomišlja prije nego li s Bijelima uzme toliko željeni naslov prvaka.

Početkom siječnja slavi 36. rođendan, ali svima želi pokazati da su godine samo brojke na papiru.

Komentari

komentara

« Povratak