TAKO TO RADE VELIKI: Real Madrid se prekrasnim videom oprostio od Cristiana Ronalda!

FOTO:

Cristiano Ronaldo je, nakon devet uspješnih godina u Real Madridu, potpisao za talijanski Juventus. Njegov bivši klub, prekrasnim je videom iskazao zahvalu jednom od najvećih igrača u svojoj bogatoj povijesti.

Završetak jedne ere

Cristiano Ronaldo, u Real Madrid je došao 2009. godine, iz Manchester Uniteda, kao, već tada, jedan od najboljih svjetskih igrača. Taj transfer iznosio je oko 94 milijuna eura, što je bila rekordna vrijednost.

U devet godina provedenih u okrilju „kraljeva“ Cristiano je zaista osvojio sve što se dalo osvojiti. Portugalac je osvojio četiri Lige prvaka u pet godina, od toga tri uzastopno. Također, tome treba dodati još dvije La Lige, dva Kupa Kralja, tri Super kupa Europe, dva Španjolska Super kupa, tri Svjetska prvenstva za klubove. U 438 utakmica je postigao nevjerojatnih 450 golova. Individualno je osvojio četiri Zlatne lopte i tri zlatne kopačke.

Nevjerojatan je podatak i da je s 33 godine, skuplji nego prije devet godina, Juventus je za njega dao 100 milijuna eura. Isto tako, Cristiano je najvrjedniji igrač iznad 30 godina svih vremena.

Naravno, Real Madrid je itekako svjestan veličine ovog igrača stoga mu je posvetio dirljiv video, jednostavno označen s #GraciasCristiano.

Komentari

komentara

« Povratak