I TAKVI POSTOJE! Tko je igrač koji je odbio Barcelonu?!

FOTO:

Vjerovali ili ne, postoje i takvi… Postoje igrači koji odbijaju Barcelonu, ali ne zbog Real Madrida, Bayern Münchena ili Chelsea, već zbog prosječnog kluba, s prosječnim budžetom.

Hrabar potez

Većini igrača životna je želja zaigrati za neki od europskih giganata… Reala, Barcelonu, Bayern, United… Ipak, ima i onih koji su u stanju odbiti ponudu takvog kluba.

Bivše krilo Metza, Senegalac Ismaila Sarr, odbio je, ni više ni manje, nego veliku Barcelonu! Pomisli biste da je onda odabra neki drugi veliki klub, no Sarr se pridružio francuskom prvoligašu, Rennesu. Samo radi ilustracije, Rennes je prošlu sezonu završio tek na devetom mjestu Ligue 1. Vrijednost transfera iznosi 17 milijuna eura.

Možda bi se u mladog Senegalca trebali ugledati i brojni drugi igrači koji bezglavo jure u velike klubova, u kojima često ne dobivaju pravu priliku. Ovaj 19-ogodišnji mladić, svoju je odluku jednostavno objasnio riječima:

Otići iz Metza u Barcelonu bio bi preveliki skok.“

Iako će neki na prvu ustvrditi kako mladić nije normalan, s obzirom na poziciju koju igra, glavna bi mu konkurencija bili Lionel Messi i Neymar te Arda Turan i Gerard Deulofeu. Dakle, sjedio bi na klupi ili bi čak bio poslan na neku posudbu…

U svakom slučaju, vrijeme će pokazati je li ovo bio ispravan odabir.

Komentari

komentara

« Povratak