TAKVU HRVATSKU ŽELIMO VIDJETI: Evo što je Dalić obećao za sutrašnji dvoboj!

FOTO: Davor Javorovic/PIXSELL

Gostovanje kod Slovaka mnogi će okarakterizirati najtežim za hrvatsku nogometnu reprezentaciju u kvalifikacijskoj kampanji za EURO 2020. Nezgodni, čvrsti, posebno dobri na svom travnjaku s nekolicinom vrlo kvalitetnih pojedinaca. Upravo na to, ali i na još neke detalje upozorili su Zlatko Dalić i Luka Modrić, izbornik i kapetan Vatrenih, pišu Sportske novosti.

“Nema ništa novo što se tiče kadra. Svi su spremni, orni i zdravi. Kovačić je bio ozlijeđen, on je ostao u Hrvatskoj. Ostali su tu, jedva čekamo utakmicu”, izjavio je Dalić u smislu odgovora na prvo pitanje slovačkih novinara.

Kad su saznali da Hrvatska neće biti kompletna (Kovačić, Rakitić…), zanimalo je domaćine što Dalić misli o utakmici u Budimpešti koju je njegova momčad izgubila.

“Ta utakmica u Mađarskoj bila je dobra škola za nas. Nismo bili dovoljno motivirani, odgovorni i agresivni. Ne smijemo to ponoviti ovdje. Očekujem sličnu utakmicu toj, sad moramo biti dovoljno odgovorni i dati svoj maksimum. Svi protiv nas kao svjetskih viceprvaka igraju na maksimumu, mi ako nismo na razini možemo imati problema”,  rekao je Dalić.

Slovački jezik je dosta sličan ruskom. Pa i klima je kao u Rostovu….

“Svjetsko prvenstvo je bilo i prošlo je. Bila je to drugačija priprema, ovo su kvalifikacije za novo natjecanje. Mi smo dva dana radili analizu Slovačke, znamo da su oni najjači u veznom redu. Hamšik je najopasniji, tu je i taj Mak, ali… Sve će ovisiti o nama, o našoj kvaliteti i pristupu. Nema razloga da budemo loši! Nije bilo puno vremena, praktički smo samo dva dana zajedno i nisam zadovoljan.Prije Walesa je bilo puno više vremena. Ipak, moramo dati sve od sebe da taj kiks u Budimpešti ispravimo i da budemo pravi”, dodaje izbornik.

KAKO ĆE IM SE OVO OSVETITI: EVO KAKO SLOVAČKI MEDIJI PIŠU O NAŠIM ‘PROBLEMIMA’…

Komentari

komentara

« Povratak