TALIJANI IZNIJELI DETALJE PREVARE: Varala legendarnog nogometaša s trenerom i uništila brak

FOTO:

Francesco Totti i Ilary Blasi bili su jedan od najpoznatijih talijanskih parova, a njihova ljubav okončana je razvodom koji je objavljen prošlog tjedna.

“Nakon 20 godina zajedničkog života, nažalost moja veza s Ilary je gotova. Pokušao sam prevladati bračnu krizu, ali danas shvaćam da se rastava, iako bolna, više ne može izbjeći. I dalje ću biti ujedinjen s njom u obrazovanju naše troje divne djece, uvijek s velikim poštovanjem prema mojoj bivšoj ženi”, objavio je tada Totti, a talijanski mediji su odmah špekulirali kako je legendarni nogometaš krivac za okončanje ove veze.

Totti je tijekom zime prvi put viđen s ekonomisticom Noemi Bocchi pa je javnost mislila da je to razlog zbog razlaza s Ilary. No, izgleda je kriva ipak bivša manekenka i tv-voditeljica. Naime, talijanski časopis Chi donio je tekst o tome da je Ilary prije više od godinu i pol dana započela aferu s osobnim trenerom Cristianom Iovinom.

Chi tvrdi kako je Ilary za njim ‘doslovno poludjela‘, a piše se i kako je Totti u njenom mobitelu pronašao kompromitirajuće poruke te je nakon toga došlo do zahlađenja veze, a posljedično i to rastave.

Totti i Blasi su u braku bili od 2005. godine, ali vezu su počeli nekoliko godina ranije. Blasi je svoju televizijsku karijeru počela 2001. godine, malo prije nego je poznala legendarnog Rominog kapetana koji je s nogometom prestao 2017. godine. Njih dvoje su glasili kao jedan od najpoznatijih talijanskih bračnih parova, a imaju i troje djece – sina Cristiana te kćeri Chanel i Isabel.

BILO JE I VRIJEME: DINAMO PRONAŠAO NOVOG LIJEVOG BEKA!?

Sportske novosti

Komentari

komentara

« Povratak