TALIJANI JAVLJAJU: Marko Pjaca bira između Dinama i ova dva kluba!

FOTO:

Ovih dana puno se priča o Marku Pjacu i njegovoj destinaciji za novu sezonu. Jedno je sigurno, a to je da u Juventusu očito nema mjesta za njega. Aktualni ugovor s Juventusom traje do ljeta 2023. godine, ali Talijani pišu kako bi narednih dana moglo doći čak i do raskida tog ugovora.

Calciomercato tako piše da se Juve želi ovog ljeta riješiti Marka Pjace, bilo to posudbom ili transferom. Kao kandidati za njegovo dovođenje nameću se tri kluba: Dinamo, Sampdoria i Salernitana.

Hrvatski mediji jučer su lansirali kako se u Maksimiru ozbiljno razmišlja o Pjaci, koji je inače službeno najveća prodaja Dinama u povijesti kluba. To se dogodilo u ljeto 2016. godine kada je iz Dinama prešao u Juventus za nešto manje od 30 milijuna eura. No, epizodu u Juventusu obilježile su teške ozljede pa Pjaca nije mogao zablistati kako se očekivalo.

Hrvatski prvak zasad je doveo napadača Josipa Drmića, veznjaka Roberta Ljubičića i braniča Boška Šutala. Domaći mediji sada tvrde kako Dinamo traži pojačanje na krilnim pozicijama, a tu se savršeno uklapa Marko Pjaca koji bi u Maksimiru mogao oživjeti karijeru.

Prošlu sezonu proveo je na jednogodišnjoj posudbi u Torinu, koji je ipak odlučio kako neće otkupiti njegov ugovor od Juventusa…

SJAJAN TRANSFER: ŠIME VRSALJKO POTPISUJE ZA UGLEDNI EUROPSKI KLUB!

Komentari

komentara

« Povratak