TALIJANI OBJAVILI: Nogometaša Osijeka žele veliki AC Milan i Atalanta!

FOTO:

Nije tajna kako u Slavoniji ima veliki broj supertalentiranih klinaca. Od Šukera i Vlaovića, pa sve do Olića i Mandžukića. Sada u dresu Osijeka raste novi strašni klinac.

U pitanju je 18-godišnji Anton Matković koji je u Osijek došao iz Marsonije u ljeto 2022. godine. Hrvatski prvoligaš polako gura mladića u prvu momčad, a ove sezone postigao je dva gola. No, lako moguće kako će uskoro doći do rastanka.

“Raste novi Mandžukić: Matkovića promatraju i Milan i Atalanta”, naslov je teksta Sportitalije u kojemu navedeni portal priča o zainteresiranim momčadima za osječkog Wunderkinda.

Tu su i Milan i Atalanta među momčadima koje prate rast hrvatskog centarfora rođenog 2006. godine, koji je već u reprezentaciji do 19 godina. Osim zbog 191 cm visine, tako i zbog borbenosti na terenu, već ga nazivaju nasljednikom Marija Mandžukića.

Već u siječnju, unatoč tome što je samo 5 puta izašao na teren s prvom momčadi, za njega su zabilježeni konkretni interesi iz Italije i šire: Sassuolo i Atalanta još nisu povukli konkretne poteze, ali očekuje se da će to uskoro napraviti.

Sada je Matković zabio dva gola, jednog Hajduku, jednog Dinamu, a svojim je izdanjima privukao i engleske klubove (Fulham i Everton) i talijanske momčadi (Frosinone i Inter), a procijenjuju ga na 4-5 milijuna eura.

Komentari

komentara

« Povratak