TALIJANI OTKRILI ŠTO SE DOGAĐA S PERIŠIĆEM?! Jesu li u pravu?

FOTO:

Već nekoliko mjeseci se svi pitaju što se događa s Ivanom Perišićem. Iako mu Luciano Spalletti silno vjeruje i iako ima zacementirano mjesto u prvoj postavi, hrvatski igrač već dulje vrijeme nije pokazao apsolutno ništa.

Do prosinca je bio najbolji pojedinac u momčadi uz Icardija, ali od hat-tricka kojeg je zabio Chievu početkom prosinca nije više zabio niti jednom, pa čak ni asistirao!

Teško je uopće i objasniti takav nagli pad forme posebno ako znamo da se ne radi o nikakvom preopterećenju jer Inter igra samo u Serie A, nema europskih utakmica, a i iz kupa su ispali još prije više od dva mjeseca.

Pa zašto je onda Perišić postao nevidljiv? Zbog Svjetskog prvenstva!

U to su uvjereni Talijani, a Corriere dello Sport u utorak piše kako je kod Perišića vidljiv takozvani ‘sindrom Svjetskog prvenstva‘, odnosno slučaj kada se igrači maksimalno štede kako bi što spremnije dočekali veliko natjecanje.

Perišićeva nevidljivost na terenu je bila itekako vidljiva u nedjelju kada je u Milanu gostovao Napoli (0:0). Perišić je na terenu proveo 86 minuta, ali je bio potpuno bezopasan. Nije imao niti jedan udarac, ne samo u okvir gola, nego niti pokušaj prema golu. Nije napravio niti jedno dugo dodavanje i imao je samo jedan ubačaj u kazneni prostor! Toliko je bio bezopasan da nije bilo potrebe da ga itko zaustavlja pa nije pretrpio ni jedan prekršaj od Napolijevih igrača.

Međutim, Corriere dello Sport ne izuzima ni mogućnost da je Perišićeva loš igra posljedica psihološkog pada, odnosno da je igrač izgubio vjeru, sigurnost u sebe. Ipak, naglašavaju da je to prilično čudno jer se on na terenu nikada nije plašio niti libio preuzeti rizik.

Čuva li se Perišić uistinu za reprezentaciju i za Rusiju ili je stvarno riječ o psihološkoj blokadi mogli bi saznati već krajem mjeseca kada hrvatsku reprezentaciju očekuje turneja u SAD-u i utakmice protiv Perua (23. ožujka) i Meksika (28. ožujka).

ARSENAL OSTAJE BEZ PONAJBOLJEG IGRAČA: Evo koja 3 giganta nude pravo bogatstvo!

Izvor: goal.hr

Komentari

komentara

« Povratak