TALIJANI OTKRIVAJU: Evo što će Juventus napraviti s Pjacom!

FOTO:

Hrvatski nogometaš, Marko Pjaca, trebao je biti velika uzdanica Vatrenih i velikog Juventusa. No, ozljede su zaustavile sjajnu karijeru.

Juve je Pjacu platio čak 29,4 milijuna eura prema Transfermarktu što je rekordni izlazni transfer zagrebačkog Dinama. Međutim, danas 26-godišnjeg ofenzivca slali su na razne posudbe kako bi pokušao vratiti onu formu zbog kojeg su ga i odveli iz Zagreba.

Pjaca je tako bio u Schalkeu, Fiorentini, Anderlechtu, Genoi i sada u Torinu. Sve su to posudbe, a Tuttosport piše kako je Juve odlučio što će s njim na kraju ove sezone.

Talijani otkrivaju kako će se bivši dinamovac nakon isteka posudbe već ovoga ljeta vratiti u Juventus u kojem će onda najvjerojatnije pokušati pronaći novo rješenje. Dio talijanskih medija navodi i da se Juve nakon niza “neuspješnih posudbi posljednjih godina” možda odlučio i za prodaju Pjace.

Marko je još uvijek mlad, ima 26 godina, no njegovu su karijeru obilježile ozljede zbog čega su ga mnogi već odavno prozvali jednim od najvećih pehista hrvatskog nogometa.

Odluči li se Juventus za novu posudbu ili čak prodaju, možda bi to mogla biti prilika za neki od HNL klubova… Pjaca, spomenimo i to, danas prema Transfermarktu vrijedi četiri milijuna eura.

Komentari

komentara

« Povratak