TALIJANI OTKRIVAJU: Evo tko zaista vodi Juventus!

FOTO:

Talijanski mediji uvjereni su kako bi Andrea Pirlo uskoro mogao napustiti kormilo Juventusa. Naime, tamošnji Il Corriere della Sera piše kako su igrači Juventusa zbunjeni te kako je sve više igrača ne shvaćaju najboljeg svog trenera.

Prije svega se misli na Dybalu i Kuluševskog. Ofenzivci Juventusa i dalje nisu shvatili što to Pirlo od njih traži, a Juventusov trener, dodaje CdS, ne sudjeluje u taktičkoj pripremi momčadi. Svu brigu oko toga preuzeo je njegov prvi asistent Igor Tudor dok za vrijeme utakmice upute igračima daje drugi pomoćnik Roberto Baronio.

“Sve se isto ponavlja kao i dok nas je vodio Maurizio Sarri”, procurilo je iz svlačionice talijanskog prvaka.

Sarrijeve taktičke ideje također su zbunjivale Juventusove zvijezde, nakon čega je trener platio poslom. Čini se da se slično događa i Pirlu, odnosno taktičkom pomoćniku Tudoru koji s Pirlom pokušava izgraditi Juventus u formacijama 3-5-2 i 4-4-2.

‘Stara dama’ je trentno na četvrtom mjestu, a zaostaje pet boda za Milanom. No, navijače najviše brine to što je momčad kiksala protiv Crotonea, Verone i Beneventoa, trojca kod kojih su redovito uzimali cijeli plijen.

MARADONA I HRVATSKA: PRECI MU VUKU KORIJENE IZ NAŠIH KRAJEVA, A KĆER NAZVAO PO HRVATSKOJ REGIJI!

Komentari

komentara

« Povratak