TALIJANI OTKRIVAJU: Pjaca je prošli mjesec odbio uglednog trenera i poznati engleski klub!?

FOTO:

Prije samo nekoliko dana službeno je završio zimski prijelazni rok. Jedan od onih koji su se povezivali s odlaskom iz postojećeg kluba je i Marko Pjaca…

Marko odbio engleski klub

Kako pišu talijanski portali, za hrvatskog reprezentativca Marka Pjacu, tijekom siječnja je bio zainteresiran velik broj klubova. Ako je za vjerovati Talijanima, jedno od najzvučnijih imena svakako je engleski Newcastle United. Štoviše, zbog Marka je u Firencu osobno stigao i trener Newcastlea, ugledni Rafa Benitez. Kako je Fiorentina Marku dala odriješene ruke, a ni Juventus ga nije imao u svojim kalkulacijama, Pjaca je bio taj koji je trebao donijeti konačnu odluku. Na kraju, Pjaca je ipak odbio Beniteza i njegov Newcastle, uz objašnjenje kako vjeruje da se može dokazati u Fiorentini i Serie A.

Podsjetimo, Pjaca je u ljeto 2016. godine prešao u Juventus, a u prvoj sezoni u ‘Staroj dami’ upisao je 14 nastupa. Na žalost, teška ozljeda koljena u prijateljskoj utakmici protiv Estonije, u ožujku 2017., Marka je udaljila s nogometnih terena.

Nakon operacije i višemjesečnog oporavka, Marko se vratio no proljetni dio prošle sezone je poslan na posudbu u Schalkea. Od početka ove sezone je na posudbi u Fiorentini.

PODRŽAVATE LI OVO? UEFA razmišlja o ukidanju ključnog pravila!

JE LI U PRAVU? Pellegrini brutalno odbrusio Kloppu: “Ne kukaj, naviknuo si na to!”

Komentari

komentara

« Povratak