TALIJANI SE RASPISALI O SJAJNOM HRVATU: On je bizaran zaj*bant, ali i fenomen!

FOTO:

Hrvatski reprezentativac danas je glavna tema na svim talijanskim sportskim portalima. Gazzetta dello Sport posebno slavi sjajnog Hrvata!

Igrač utakmice

Marcela Brozovića je treći put u četiri odigrane utakmice u Ligi prvaka ove sezone proglašen igračem utakmice. Naime, Broz je sinoć zabio prvi gol za Inter protiv Sheriffa, a za dva iduća je sjajno asistirao.

Najčitaniji talijanski list, Gazzetta dello Sport, o Brozoviću danas piše biranim riječima, a izabrala ga je i za igrača utakmice s ocjenom 7.5. U obrazloženju stoji:

„Njegov gol bio je fenomenalni otvarač za konzerve, to je gol kojim je ubio senzaciju Lige prvaka. Dajte mu novi ugovor, i to odmah.”

Ovime je poslana poruka upravi Intera, koja nikako da Hrvatu ponudi zadovoljavajući ugovor. Inter želi da Brozović ostane, ali mu nudi godišnju plaću od 4.5 milijuna eura te bonuse, dok Brozović i njegov zastupnik traže 6 milijuna eura godišnje. Transfermarkt nezamjenjivog veznjaka prvaka Italije i reprezentacije Hrvatske procjenjuje na 40 milijuna eura, a interesa brojnih klubova ne manjka…

Gazzetta zato u nastavku objašnjava zašto Brozović treba Interu te zašto bi njegov odlazak bio golem gubitak:

„Potpišite s njim bez odlaganja! Hrvat je bizaran tip i za*ebant, ali je i igrač odluke te nezamjenjiv. Ovo je posljednji od toliko puta da je Inter iz oluje izveo u mirne vode. Inter je blizu prvom prolasku u nokaut-fazu Lige prvaka zahvaljujući briljantnoj utakmici Marcela Brozovića. Sada je na potezu Inter. Hrvat je evidentno nezamjenjiv i s Barellom na sredini tvori neiscrpnu elektranu energije, ali Inter još s njim nije potpisao ugovor. Nakon ovakve Brozovićeve utakmice te zato što se opasno približilo vrijeme u kojem može sam pregovarati s drugim klubovima, Inter mora krenuti u komplicirane pregovore, i to odmah.”

Komentari

komentara

« Povratak