TALIJANI TVRDE: U Interu bijesni na HNS zbog Brozovića!

FOTO:

Nije tajna kako je Marcelo Brozović ključni igrač talijanskog Intera, ali i Vatrenih. ‘Epic Broz’ se ozlijedio praktički na samom početku utakmice kod Austrije, a prema posljednjim izvještajima izvan stroja će biti oko mjesec dana.

Talijanski mediji uistinu su detaljno ispratili cijelu situaciju pa tako danas pišu da su u Interu nevjerojatno bijesni za HNS zbog toga kako su pristupili cijeloj situaciji. A razlozi su:

Prema pisanju Corriere dello Sporta Interu se za početak nije svidjelo što je Zlatko Dalić koristio Brozovića svih 90 minuta utakmice s Danskom, unatoč tome što veznjak Intera nije bio u potpunosti spreman za ogled. Iako je odigrao klupsku utakmicu protiv Udinesea, njegovim mišićima bio je potreban odmor i zato nije prisustvovao Interovom treningu pred meč, podsjeća se.

U Interu su očekivali da će Brozović biti barem djelomično pošteđen napora za reprezentaciju, no on je bio starter u obje utakmice koje je Hrvatska igrala. To je prvi razlog njihove ljutnje, a drugi kod njih izaziva bijes.

Posebno je Inter razočarala objava Hrvatskog nogometnog saveza o Brozovićevoj ozljedi iz koje se izdvaja dio o pauziranju nekoliko tjedana koji, shvaća talijanski izvor, kao da je trebao poslužiti Interu kao upozorenje da ga se prerano ne vraća na teren u tjednima prije početka Svjetskog prvenstva. Jer, tumači se, unatoč tome što ga klub plaća, Hrvatska radi pritisak da joj njen igrač, nauštrb klupskih aktivnosti, bude na raspolaganju za SP.

Komentari

komentara

« Povratak