Talijani u strahu zbog Boysa. Kruži poseban e-mail s uputama

FOTO:

Dinamo od 18:45 igra protiv Milana u drugom kolu Lige prvaka. Hrvatski prvak gostuje na San Siru kao prvoplasirana momčad skupine.

U prvom kolu Modri su pobijedili Chelsea 1:0 na Maksimiru, a Milan je kod RB Salzburga odigrao 1:1. Na tribinama milanskog stadiona trebale bi se naći oko četiri tisuće Dinamovih navijača, koji su već krenuli pristizati u Italiju.

Očekuje se da će zajedno u korteu krenuti prema San Siru. Talijanski mediji pišu kako su vlasti u Milanu označile ovaj meč visoko rizičnim. Brojne policijske snage su spremne i cilj je spriječiti potencijalne nerede te sukobe lokalnih i gostujućih navijača.

Talijanska vlast naložila je Milanu da svim navijačima koji su kupili ulaznice u blizini Bad Blue Boysa pošalje e-mail upozorenja kako bi se na vrijeme mogli prebaciti sa sektora koji se nalazi pored Dinamovih navijača.

U istoj su poruci istaknuta mjesta na koja dolaze Boysi pa se Milanove navijače zamolilo da se udalje od njih. Tamošnji mediji pišu i o povijesti Dinamovih navijača te o sukobima s navijačima Atalante prije tri godine. Taj se sukob dogodio u Milanu jer se tamo igrala utakmica Lige prvaka.

VIDEO: SINOĆ JE VIĐENA JEDNA OD NAJVEĆIH GOLMANSKIH GREŠAKA U POVIJESTI LIGE PRVAKA

Index.hr

Komentari

komentara

« Povratak